Medlemskab i
Thorninghallens Motionscenter

Bliv medlem, og kom ind i en sund rutine

Alm. medlem

Fra 199/måned
 • 199 kr. ved PBS betaling
 • 650 kr. for 3 mdr.
  ved kontantbetaling

Senior medlem

Fra 150/måned
 • 150 kr. ved PBS betaling
 • 500 kr. for 3 mdr.
  ved kontantbetaling

Junior medlem

Fra 170/måned
 • 170 kr. ved PBS betaling
 • 560 kr. for 3 mdr.
  ved kontantbetaling

Familie medlem

350/måned
 • 350 kr. ved PBS betaling
 • Kontantbetaling ikke muligt
10-turs klippekort 350 kr.
Kan bruges til træning i centeret og/eller hold, der tjekkes ind som alle andre brugere. Der bruges 1 klip pr. besøg. Under besøget er man velkommen til både at deltage i hold og under samme besøg benytte motionscenteret. Yoga er ikke inkluderet i prisen, ønsker man at gå på yoga hold skal dette tilkøbes.
10-turs Yoga-klippekort 600 kr.
Giver kun adgang til yoga. Der bruges 1 klip pr. besøg.
10-turs Yoga-klippekort, fast medlem 250 kr.
Giver kun adgang til yoga. Der bruges 1 klip pr. besøg.

Medlemsbetingelser

Almindeligt medlemskab
For alle over 18 år og indtil folkepension. Medlemskabet giver fri mulighed for at benytte centeret inden for normale åbningstider og fri mulighed for at benytte de hold som afholdes af Thorninghallens motionscenter. Yoga er ikke inkluderet i prisen, ønsker man at gå på yoga hold skal dette tilkøbes.

Senior medlemskab.
For alle Folkepensionister og førtidspensionister. Medlemskabet giver fri mulighed for at benytte centeret inden for normale åbningstider og fri mulighed for at benytte de hold som afholdes af Thorninghallens motionscenter. Yoga er ikke inkluderet i prisen, ønsker man at gå på yoga hold skal dette tilkøbes.

Junior medlemskab
For alle mellem 13 og 18 år. Medlemskabet giver fri mulighed for at benytte centeret inden for normale åbningstider og fri mulighed for at benytte de hold som afholdes af Thorninghallens motionscenter. Yoga er ikke inkluderet i prisen, ønsker man at gå på yoga hold skal dette tilkøbes.

Familie medlemskab
Medlemsskabet indeholder 2 forældre inkl. børn under 18 år fra samme husstand. Samme vilkår som øvrige medlemskaber.

Klippekort
Klippekortet kan bruges til træning i centeret og/eller hold, der tjekkes ind som alle andre brugere, og der bruges 1 klip pr. besøg. Under besøget er man velkommen til både at deltage i hold og under samme besøg benytte motionscenteret. Yoga er ikke inkluderet i prisen, ønsker man at gå på yoga hold skal dette tilkøbes.

Yogakort
Dette klippekort giver kun adgang til yoga.

Medlemskab i pause?
For at sætte et medlemskab i pause, skal man kontakte centerlederen. Et medlemskab kan kun sættes på pause fra d.1. i en måned til d.1. i en fremtidig måned. Der skal altid være slut dato for en pause, og maks. 3 mdr. pr. år.

Efter 3 mdr. pause genåbnes kortet og medlemskabet fortsætter som inden pausen.

Oprettelse og opsigelse.
Dit medlemskab oprettes uden gebyr & uden binding. Du kan altid sige dit medlemskab op til d.1. i en måned. Dette skal dog gøres senest d.15. i indeværende måned.

Hvis du opsiger dit medlemskab og vil have det oprettet igen indenfor 12 mdr. opkræver vi et gebyr på 150.- ved oprettelse.

Ved oprettelse af medlemskab vil alle brugere modtage et kort som kan bruges til at åbne motionscenterets selvstændige dør, som er åben også uden for hallens normale åbningstid.

Samtidig bruges det til at tjekke ind i centeret ved receptionen.

Kortet koster et engangsbeløb på 50.-

Ved henvendelser ang. medlemskab henviser vi til vores kontaktformular på kontakt siden, eller til centerlederen pr. tlf på de anførte dage og tider.